Odoo Experts

Vredeweg 1S
1505 HH Zaandam
Tel: 088-3774000

Omschrijving

Odoo Experts is de specialist in Nederland op het gebied van support, implementatie, hosting, trainingen, templates en het bouwen van Odoo applicaties. Wij hebben als missie om bedrijven, instellingen en organisaties sneller, efficiënter en makkelijker te laten werken door de inzet van Odoo. Vanuit Zaandam richt Odoo Experts zich op het MKB+. Fabrieken, groothandels, assemblage-bedrijven, laboratoria, reclamebureaus, webwinkels, consultancybedrijven en softwarebureaus; Odoo Experts is van alle markten thuis op alle markten.

Het ERP Pakket

Odoo is geen ERP-pakket, maar een collectie bedrijfstoepassingen. Odoo is ontwikkeld door het Belgische bedrijf Odoo S.A.

Met meer dan 50 Apps, is Odoo geschikt voor vele bedrijfsprocessen. Odoo integreert zoveel mogelijk bedrijfsprocessen in één systeem. Voor ieder proces heeft Odoo een App ontwikkeld. Door alles te integreren maak je gebruik van hetzelfde systeem, van dezelfde informatie en zijn ingewikkelde koppelingen niet nodig. Dit betekent dat alle administratieve IT wensen kunnen worden ingevuld met Odoo.

Een vlotte en vriendelijke gebruikerservaring gecombineerd met een enorme flexibiliteit, leidt tot een grote gebruikersacceptatie met als gevolg dat uw data (en dus processen) altijd up-to-date zijn.
Door deze flexibiliteit kan Odoo is het eenvoudig om toepassingen naadloos toe te voegen gedurende de groei van het bedrijf.

Odoo draait in de cloud en kent een maandelijkse abonnement fee per App.

Downloads van deze leverancier