Kerridge Commercial Systems

De Amert 160
5462 GH, Veghel
Tel: 0413 387 777

Omschrijving

Kerridge Commercial Systems biedt volledig geïntegreerde ERP oplossingen voor bedrijven actief in de groothandel, distributie, verhuur, projectmanagement en installatie. Kerridge CS bedient 25.000 klanten wereldwijd, voornamelijk in Europa, Noord-Amerika, Afrika en Australië. Het bedrijf heeft meer dan 1050 werknemers wereldwijd, waaronder teams op 2 locaties in Nederland. Met meer dan 40 jaar ervaring heeft Kerridge Commercial Systems een toonaangevende branchekennis en expertise van bedrijfsprocessen opgebouwd voor o.a. bouw- en sanitair handelaren en distributeurs van elektrische, industriële en auto-onderdelen. Wij ontwikkelen onze oplossingen door middel van een lange en nauwe samenwerking met onze klanten om de meest complexe processen op een simpele en effectieve manier te integreren. Op deze wijze komen de unieke bedrijfsprocessen en andere specifieke kenmerken het best tot hun recht. Wij bieden met onze ERP software moderne en flexibele oplossingen die inspelen op de behoeften van handel, distributie, verhuur en installatie. Onze oplossingen zijn schaalbaar en geschikt voor kleine organisaties tot internationale bedrijven met meerdere vestigingen.

Het ERP Pakket

Wij bieden een breed portfolio aan ERP Pakketten waaronder: K8, Insphire, AGP Trade, AGP Rent, AGP Projects en InstallWare.

ERP software voor handelsbedrijven.
Met onze software heeft u altijd inzicht in uw huidige voorraad, openstaande orders, marges, boekhouding en belangrijke prestatiemeters. Van offerte tot aan facturatie – u vindt alle benodigde functionaliteiten in 1 systeem.

Naadloze integratie functionaliteiten
Innovatieve en flexibele aanvoerkanalen zijn essentieel voor handelsbedrijven als u op zoek bent naar een duurzame toekomst in de huidige dynamische markt. Onze ERP oplossing kan u daarbij ondersteunen door middel van een brede selectie van geïntegreerde software modules.
Elke module integreert naadloos met elkaar in het handels en bedrijfsmanagement platform, waardoor u elk aspect van financiën, handel, logistiek en management onder controle houdt.

Schaalbaar - voor ieder bedrijf, klein en groot
Onze software wordt wereldwijd gebruikt door veel grote en kleine handelsbedrijven. Wij kunnen u ondersteunen ongeacht of u nu één vestiging heeft of een onderneming met meerdere distributiepunten, verschillende showrooms of een combinatie met een webshop. Vanaf 2 gebruikers tot enkele duizenden – wij zullen de groei van uw bedrijf ondersteunen ongeacht de grootte.
Kerridge Logo

Downloads van deze leverancier